Lassan 30 éve foglalkoztatnak az informatikai rendszerek, eszközök. 10 éves lehettem, mikor megkaptam életem első számítógépét egy Commodore típusú gép személyében. Már ekkor nem a klasszikus játékok kötöttek le, hanem az egyszerűsítése a mindennapoknak, így a többi fiatallal ellentétben nem a játékok kötöttek le, hanem az akkori fejlettségnek megfelelő programok készítése. Eleinte kezdetlegesen, ahogy teltek-múltak az évek egyre jobban fejlődtem, egyre több mindent szerkesztettem és még többre és többre vágytam. Tanulmányaim alatt közel 13 programozási nyelvet ismertem meg és használtam, amiből azóta 5-6 nyelvet aktívan is használok szimultán nap mint nap.

Kilépve a nagybetűs életbe szembesültem az egészségüggyel és fontossá vált számomra, hogy a leterhelt orvosok munkáját egyszerűsíteni kellene egy átláthatóbb, kezelhetőbb informatikai rendszer segítségével. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy a legjobb programnyelveket és tudásomat most csatasorba állítsam ezen cél elérése érdekében. Eleinte egy-egy részfeladat ellátására szolgáló kissebb szoftverekkel kezdtem majd rájöttem, hogy egy komplex megoldás sokkal jobban használható, így megírtam egy keretrendszert ami később alapjául szolgálhat egy összetettebb, moduláris rendszenek. Az első moddul a páciens nyilvántartó rendszer lett, mely a recepció és az asszisztensi feladatok ellátását könnyítette. Ezt követően érkezett a második fejlesztésem, a raktár készletkezelés és leltározás, így gyakorlatilag azonnal látható a gyógyszer, kötszer és egyéb egészségügyi készlet. Az újonan elkészült modulunkkal azonban már nem csak a leletező, laborkészítő területeken tudtunk nagyot ugrani, de számos olyan területet is kiszolgálunk ami elengedhetetlen egy jól működő egészségügyi szolgáltatónál.

Mára elkészült egy olyan rendszer, mely teljesen platrform független, és a trendeknek megfelelően felhő alapú, így kihasználja az ebben a technológiában rejlő összes lehetőséget mind a biztonság, mind a rugalmasság tekintetében. Egymásba kapcsolt vagy épen függetlenül működő moduljai révén, mondhatni, hogy egy magánegészségügyre optimalizált vállalatirányítási rendszer áll a rendelkezésünkre.

A Venture keretrendszerrel, egy olyan eszköz áll rendelkezésünkre, aminek köszönhetően még számos speciális terület hiányosságai pótolhatóak, mindennek csak az Ön, és a Mi képzeletünk szabhat csak határt.

Az gondolom, hogy a jövőnket, együtt tervezzük!