Vállalkozásunk által kifejlesztett és tesztelés alatt álló, IoT technológiát alkalmazó platformunk megoldást biztosít arra, hogy az IoT technológia gyors, biztonságos és hatékony alkalmazása elősegítse az vállalkozások legyen az mezőgazdaság, állattenyésztés, vad-és halgazdálkodás, az árvízi védekezés digitalizációját, és ezzel versenyképessé tegye a KKV szektor résztvevőit a hazai, és nemzetközi viszonylatban is. A közel 30 éves, az adatátvitel, telekommunikáció és mérésadatgyűjtés területén szerzett szakmai tapasztalat a biztosíték arra, hogy vállalkozásunk termékei magas szakmai színvonalú és minőségű termékeket takarnak. A célunk olyan kereskedelmi forgalomba hozható berendezések kifejlesztése és forgalmazása, amik segítségével a KKV szektor összes szereplője akár 20-30%-os növekedést érjen el, hogy az egyes iparági folyamatok pontosabban nyomon követhetővé váljanak.

Terveinkben egy olyan termékcsalád létrehozása szerepel, ami – amellett, hogy komoly létjogosultsága van a kategóriájában a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt – az IoT szektor meghatározó résztvevője legyen, mind mint brand, mind a termékek tekintetében.

Bennünk rejlő lehetőségek:

  • Üvegházas vagy fóliasátras növénytermesztés esetében hőmérséklet, páratartalom, harmatpont, fényerőség, talaj nedvesség és oldott ásványi anyag tartalom mérése, szellőztető, árnyékoló és öntöző rendszer vezérlése.
  • Takarmányozás, silózás területén a siló tartalmának több ponton történő nedvesség és hőmérséklet mérése, forgató és szárító rendszer vezérlése.
  • Pincészetekben a must hőmérsékletének több rétegben történő monitorozása, a pince hőmérséklet, pára- tartalom légnyomás harmatpont és szén-dioxid szintjének mérése, szellőztető, szivattyú rendszer vezérlése.