Kamerás megfigyelőrendszerek

A kamerás megfigyelőrendszerek jelentősége az elmúlt időszakban felértékelődött, köszönhető ez annak (amiről már említést tettünk a lakásriasztók kapcsán), hogy vagyontárgyaink és ingatlanaink egyre nagyobb értéket képviselnek és így megrongálódásuk, elveszítésük és eltulajdonításuk is hasonló mértékű gondot okozhat családunknak, vállalkozásunknak egyaránt. Lakásriasztó rendszerrel kombináltan maximálható értékeink védelme.

A kamerás megfigyelőrendszerek nemcsak folyamatos rálátást biztosítanak magán és céges ingatlanaink külső és belső tereire, de annak visszanézésére is lehetőséget biztosítanak, így bizonyítékot nyerhetünk nem kívánt események kapcsán.

Abban az esetben, ha nem áll módunkban a telepített kamerás megfigyelőrendszer helyszínén visszanézni a rendszer által rögzített eseményeket, a számítógépünk, tabletünk valamint okostelefonunk – a megfelelő beállításokat követően – lehetőséget biztosít az élő kép mellett, a tárolt videoanyagok visszanézésére is egyaránt. Okoseszközünkre telepített megfigyelő alkalmazásunk, valamint a videorögzítő internet hozzáférésének köszönhetően a megfelelő biztonsági beállítások után ez a nap 24 órájában biztonságos hozzáférést biztosít önnek otthona, vállalkozása figyelemmel kísérésében, legyen bárhol a világon.

Tehát a kamerás megfigyelő rendszer egy módja annak, hogy az ingatlan tulajdonosok megvédjék vállalkozásukat, otthonukat, családjukat. Rengeteg kamerás megfigyelőrendszer létezik így nem is csodálhatjuk, ép nincs tisztában azzal, hogy Önnek melyik lenne a legjobb. Mi azt valljuk, hogy nem minden esetben a legdrágább a legjobb! Legáltalánosabban azt szoktuk mondani, hogy egy megfigyelőrendszernek a lényege, hogy olyan képminőségű videoanyagot rögzítsen és adott esetben bocsátson rendelkezésünkre, ami által értékelhetővé és felismerhetővé válhasson rajta egy esetleges elkövető, hiszen a lakásriasztó csak azt tudja jelezni, hogy behatoltak ingatlanunkba, a kamerás megfigyelőrendszer pedig arra hivatott, hogy megmutassa számunkra, hogy ki volt az elkövető.

Általunk telepített rendszerek között megtalálhatja a kiváló ár-érték arányú AHD felbontású kamerás megfigyelőrendszerek mellett, az ezeknél jóval részletgazdagabb és nagyobb felbontásokat is kínáló IP megfigyelőrendszerek egyaránt.

Online bemutató füzetünk

Keressen telefonon

+36 20 311 9959
+36 20 310 6605

Küldjön üzenetet és mi segítünk