Lakásriasztók, füst és tűzjelzők

Egyre nagyobb prioritást kap mindennapjainkban a személy és vagyonvédelem. Köszönhető ez annak, hogy vagyontárgyaink és ingatlanaink egyre nagyobb értéket képviselnek és így megrongálódásuk, elveszítésük és eltulajdonításuk is hasonló mértékű gondot okozhat családunknak, vállalkozásunknak egyaránt.

Az erre specializált személy és vagyonvédelmi megoldások közül a legismertebbek, legmegbízhatóbbak és legkifinomultabbak az igen jól konfigurálható lakásriasztó, valamint füst és tűzjelző rendszerek. A magyar biztosítók statisztikái alapján az a lakás vagy ingatlan, ahol lakásriasztó működik sokkal kevésbé van kitéve a betörés veszélyének! (Mivel akad bőven olyan hely, ahol a védelemnek nyoma sem látható.) Megbízható és minőségi riasztórendszer, füst és tűzjelző rendszerek megtervezését és kiépítését mindenképp érdemes szakemberre bízni, ezért vállalkozásunk, minden esetben jó választás lehet Önnek és vagyontárgyainak egyaránt.

Vállalkozásunk a tápai innovációs Kft., több éves szakmai tapasztalattal nyújt segítséget és megoldást meglévő és leendő ügyfelei részére. Az általunk forgalmazott riasztórendszerek, füst és tűzjelző rendszerek mind elismert gyártók termékei, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli megoldásról, GSM alapú átjelzőről vagy okostelefonról vezérelhető és lekérdezhető megoldásról.

Palettánkon megtalálhatóak többek között a PARADOX SPECTRA és MAGELLAN termékei, a DSC, SATEL és a WiLARM termékei egyaránt. Vállalkozásunk kizárólag a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által minősített termékeket és rendszereket forgalmazunk és építünk ki ügyfeleink számára.

Online bemutató füzetünk

Keressen telefonon

+36 20 311 9959
+36 20 310 6605

Küldjön üzenetet és mi segítünk