Munkáim

Flame

Gyengeáramos vállalkozást támogató rendszer

Az ezen témakört érintő “dobozos” szoftverek hiánya keltette életre ezt a rendszert. Egy olyan, több modulból álló vállalatirányítási rendszer fejlesztettem, ami gyengeáramú hálózatokkal és rendszerekkel foglalkozó vállalkozások munkáját könnyíti meg. A raktárkészlet kezeléstől a beszállítók menedzselésén és az árajánlatok készítésén át, az IoT eszközök integrálásáig számos modul áll a vállalkozó rendelkezésére, hogy a napi feladatok egyszerűbbé és átláthatóbbá váljanak.

Modulok

#multi licensz, #hardverkulcsos másolásvédelem, #többszintes felhasználó és jogosultság kezelés, #multi vállalkozás kezelés, #IoT eszközök és munkapadok kezelése, #rack szekrény tervező, #árajánlatkezelő, #termék és szolgáltatás kezelő, #szerződés kezelő, #ügyfélkezelő, #projekt menedzsment, #jelszó széf…és még számos modul.

Funkciók

#teljes reszponzivitás, #multi licensz kezelés, #SHA-256 titkosított adattárolás, #QR-kód generálás, #PDF generálás, #Microsoft Excel export, #hardverkulcs kezelés

Képernyőfotók

CreanERP

Épületek takarítását menedzselő ERP rendszer

Épületek takarításának menedzselésére szolgáló, modulárisan bővíthető ERP rendszer, ahol a takarító alvállalkozók QR-kódos feladatmenedzselés révén könnyen elvégezhetik a vállalt feladatokat. Mobiltelefonos QR-kód olvasó révén beazonosítható az adott feladat és egyúttal a visszajelzés, hibajegy kezelés és az ellenőrzés is megvalósul.

Modulok

#multi licensz, #hardverkulcsos másolásvédelem, #többszintes felhasználó kezelés, #multi épületkezelés, #statisztika

Funkciók

#teljes reszponzivitás, #mobiltelefonos scanner, #PIN-kód kezelés#multi licensz kezelés, #SHA-256 titkosított adattárolás, #QR-kód generálás, #PDF generálás#Microsoft Excel export,  #hardverkulcs kezelés

Képernyőfotók

BrunchMAN

Étteremhálózatot menedzselő ERP rendszer

Étterem, étterem hálózat, vagy franchise éttermek menedzselését elősegítő, modulárisan bővíthető vállalatirányítási rendszer (ERP), ahol a napi bevételek statisztikai kezelésétől a digitális, QR-kód és OTP (one time password) alapú munkaidő nyilvántartáson át az éttermenkénti vagy épp közös készletkezelésen keresztül a belső megrendelés kiszállításáig számos modul biztosítja az éttermek napi működését. Mobiltelefonos QR-kód olvasó révén a munkaidő nyilvántartás mellet egy digitális napi zárás beküldő rendszer is rendelkezésére áll az arra jogosult felhasználóknak. Akkreditált vonalkód olvasó alkalmazással könnyen, gyorsan és egyszerűen valósul meg készletkezelés és a kiszállítás. IoT alapú hűtőregiszterekkel nincs több hűtőnaplózás és így integráltan elérhetőek az adatok üzletenként.

Modulok

#multi licensz, #hardverkulcsos másolásvédelem, #többszintes felhasználó kezelés, #multi vállalkozás és étterem kezelés, #napi zárások kezelése, #készletkezelés, #rendeléskezelés, #dokumentum menedzsment, #vonalkód olvasók kezelése, #IoT adatgyűjtők kezelése, #digitális plakátok kezelése…és még számos modul.

Funkciók

#teljes reszponzivitás, #mobiltelefonos scanner, #PIN-kód kezelés#multi licensz kezelés, #SHA-256 titkosított adattárolás, #QR-kód generálás, #PDF generálás#Microsoft Excel export, #hardverkulcs kezelés

Képernyőfotók

LSN-nC4a4

LoRa kommunikációt használó 4 csatornás analóg adattovábbító

Megbízóm azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy tudnék-e neki egy olyan eszközt fejleszteni, ami nagy távolságra tud eljuttatni 4 analóg szenzorból származó adat, amiket később kíván feldolgozni, kiértékelni és vizualizálni. Miután megvizsgáltuk a kérdése részleteit, egy rövid vázlatot követően már neki is estünk a feladatnak. A végeredmény két eszköz lett. Az egyik egy, a megbízó kérésének eleget tevő adattovábbító eszköz, míg a másik egy központi egység ami a kapott adatokat egy TCP/IP alapú hálózatra fordítja. A teljes rendszer működését egy MESH hálózati protokol alapjaira helyezett, LoRa adatátviteli technikát alkalmazó kommunikációs rendszer biztosítja, azzal az apró kiegészítéssel, hogy a payload, egy a műholdas kommunikációból “lenyúlt” adattovábbítási eljárásra, FEC (forward error correction) alapjaira lett helyezve a biztonságos adattovábbítás és az esetleges adatvesztés elkerülése érdekében. Az adatküldő által elküldött adatok megérkeznek a központi egységbe, ami IP csomagokat csinál belőle és továbbítja azokat egy adatbázis szervernek.

terra connect

LoRa technológiát használó mezőgazdasági adatgyűjtő

A terra connect projekt keretén belül kifejlesztésre került egy olyan IoT eszköz, ami képes nagy távolságokból, az agrárium számára olyan adatok továbbítására, ami elengedhetetlenek a precíziós mezőgazdaság megvalósításának eléréséhez. 

További részletek és képek hamarosan…

Kathy's Garden

Épületautomatizálási rendszerhez kapcsolódó szenzorcsalád

Nyilván sok helyen olvashatunk cikkeket a talajmentes növénytermesztésről, annak előnyeiről és hátrányairól egyaránt. Előnyei között szerepel számos tény, olyanok mint például, hogy 95%-al kevesebb vízhasználat. Van viszont egy buktatója is, ami a precizitás. Fejlesztés és tesztelés alatt van egy olyan szenzorcsalád, ami képes, minden olyan adatot begyűjteni, ami elengedhetetlen ezen növénytermesztési technológia precíz alkalmazásához. Legyen szó akár kicsi szobai DWC megoldásról, vagy nagy, komplett fóliasátrakban üzemelő NFT rendszerről, mindegyiknél megállja a helyét. A szenzorok képesek a tápoldat folyadékszintjének, hőmérsékletének, pH, EC és oldott oxigén szintjének valamint a tápoldat áramlásának folyamatos monitorozására. Emelett információt szolgáltatnak a levegő hőmérsékletéről, páratartalmáról, légnyomásról és még a növényeket ért fény intenzitásáról is. Épületautomatizálási rendszerre kapcsolva képes akár beavatkozni is az optimális eredmények érdekében.

További részletek és képek hamarosan…

Kérdése van?

Küldjön üzenetet

Keressen telefonon.

+36 20 310 6605